Gjennomsnittelig norsk mann - 179,5 cm
Jan André - 164 cm over havet
man

Om Jan-André

 

Jan-André er en stand up komiker fra Drammen, nærmere bestemt Nedre Eiker. Han er en type komiker du sjelden ser maken til. Han tar deg igjennom sin hverdag som liten og lyshåret 4-barnsfar med et stort engasjement.

Jan-André er ikke en som går til personangrep på kjendiser eller andre folk. Han snakker for det meste om seg selv og de utfordringene han møter i sitt liv. På scenen er han høyt og lavt i både kroppsspråk og stemmeleie. Det er ikke vanskelig å se at Jan-André er engasjert når han står på scenen. Han gir alt, inkludert sine ansiktsuttrykk, for å engasjere dere som publikum. Han sier selv at hver opptreden er som en VM-finale – man gir alt!

Noen mener at publikum kan være en utfordring. Publikum var for fulle, de var for få, de var for mange, det var bare gutter der eller alle var fra Halden.  Jan-André mener at: «Hvis du er god nok, så får du dem til å le»

Jan-André sto på stand up scenen for første gang høsten 2007. Da debuterte han på scenen som oppvarmer for Baste Bolstad via Stand Up Grenland. Samme høst gikk han på kurs hos Jånni Kristiansen i regi av Reis Deg Komikerklubb (RDK). I forbindelse med kurset opptrådde han på Victoria Teater med andre kursdeltakere. Etter dette har han gjort stand up på klubbkvelder hos RDK med bla Ørjan Burøe, Christer Torjussen , Nils Ingar Aadne, Terje Sporsem og Sturla Berg-Johansen for å nevne noen. Etter mye klubboppdrag har har Jan-André ofte blitt leid inn til firmaeventer og andre lukkede arrangementer. I 2015 satt han og Håvard Sand opp et show i Drammen som trakk fulle hus.

I den siste tiden har han samarbeidet mye med Jon Schau og har dratt nytte av Schaus lange karriere som en meget morsom mann til å selv bli inspirert i sine tekster. Etter over 350 opptredener bak seg så er Jan-André en erfaren komiker som også kan brukes til konferansier eller toastmaster til ditt arrangement.

 

I tillegg til å stå på stand up scenen spiller han også gitar og piano. Med de instrumentene, samt vokal, kan han brukes som et musikalsk innslag til ditt arrangement. Settlisten er relativt stor og variabel. Musikkstilen er ærlig og akustisk.

 

Forespørsel og generelle spørsmål kan sendes til jao@janandreolsen.no